Onze week; De meiden jarig en druk, druk, druk!

 

We hadden een hele feestelijke week! De meiden werden 3 jaar en we waren enorm druk. Thijs is deze week jarig en al die verjaardagen achter elkaar is aan de ene kant heel handig en aan de andere kant heel onhandig. We waren bezig met traktaties, uitnodigingen voor het kinderfeestje en alles regelen. Daarnaast ben ik 3 dagen aan het werk geweest en was ik een dag op de huishoudbeurs, kijk je mee?! 


We begonnen de week lekker rustig, thuis spelen... de boodschappenkratten worden altijd een boot ;) 


Ik kreeg van de Albert Heijn weer een nieuw pakket binnen om aan de slag te gaan met een nieuwe challenge. Ik ben deze keer uitgedaagd om kleurrijke stamppotten te maken, dat komt goed uit met het koude weer van de komende week ;) Woensdag ging ik richting de huishoudbeurs / 9 maandenbeurs. Ik was uitgenodigd door Scoupy om eens kennis te maken en dat was erg leuk. Er waren nog veel meer bloggers/ vloggers. Dat is wel heel grappig, nu ik langer "meega" in deze wereld kom ik steeds vaker dezelfde bloggers en vloggers tegen op evenementen, super gezellig! 


Dustin regelde ondertussen de uitnodigingen voor Thijs zijn feestje... dat vieren we na de voorjaarsvakantie.


Donderdagmiddag viel Sara bij mij in slaap. De meiden sliepen deze week voor het eerst niet meer op het kdv (eindelijk!) maar met alle verjaardagsdingen was het allemaal toch best vermoeiend ;) Ik geniet hier zo van, heerlijk zo'n meisje die bij je slaapt! 


Donderdagavond maakten we de traktatie klaar voor het kinderdagverblijf. 


En we versierden de kamer ;) De meiden waren vrijdag echt jarig, maar gingen wel gewoon naar het kinderdagverblijf. Ze mochten daar uitdelen en hadden het super leuk. In het weekend vierden we hun verjaardagen met de familie.


Zaterdag kwamen we even bij van alle drukte op vrijdag. De kinderen waren ook echt moe en een beetje pieperig ;) Gelukkig scheen de zon en genoot iedereen daar van! 


Toen was het alweer zondag! We deden de laatste boodschappen, haalden de taarten op en Sofie was klaar voor het feest! 


We bestelden de taarten bij de Hema. Voor de meiden een Hello Kitty taart en voor Thijs natuurlijk van de Rescue bots! Allebei erg mooi en erg lekker! 


En zo was de drukke week voorbij! Thijs is morgen (woensdag) jarig en hij heeft deze week lekker vakantie. We maken er dus een feestelijke week van! Volgende week is dus zijn kinderfeestje en gaat hij trakteren op school. Daarnaast staat de agenda vol met bezoekjes aan de schooldokter en familie voor andere verjaardagen. De foto's zie je volgende week dinsdag! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow