Een nieuwe naam! :O

 

We zijn achter de schermen al lange tijd druk bezig met ons YouTube kanaal. Ik ben ons kanaal natuurlijk begonnen naast mijn blog om af en toe video's te delen. Inmiddels is ons kanaal uitgegroeid tot een familiekanaal met elke dag een vlog en vele extra video's. We hebben ruim 5100 abonnees en ruim 10.000 views per dag! 


Dat betekent dat de naam "doortjesblog" niet helemaal meer passend was, maar een nieuwe naam verzinnen was nog niet zo makkelijk! We hebben lange tijd nagedacht en inmiddels is de nieuwe naam bekend; De Familie Wanders! 


Daarnaast zijn we druk bezig geweest met een nieuwe intro met daarin een plekje voor iedereen in ons gezin :) 


Gisterenmiddag kwam de video online met de nieuwe naam en alle uitleg daarbij. We kregen enorm veel enthousiaste reacties, bedankt daarvoor! Kijk je mee naar de video? En vergeet je niet te abonneren, als je dat nog niet hebt gedaan ;)
Reacties

Chantal op 09-02-2018 18:22

In de eerste plaats proficiat met meer dan 5000 abonnees op jullie youtube kanaal!

De nieuwe intro vind ik erg leuk! De nieuwe naam van jullie vlog vind ik ook leuk.

Ik blijf met plezier naar jullie vlog kijken en meelezen op je blog.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow