Een lange dag!

 

Ook vandaag staat er weer een nieuwe vlog online op mijn YouTube kanaal. Helaas deze week geen extra video's, maar wel gewoon elke dag een nieuwe vlog. Vorige week greep de griep nog goed om zich heen hier thuis en dat was best pittig.... 


Dustin ging vrijdag weer aan het werk, nadat hij de rest van de week al ziek thuis was. Hij had meteen een lange dag met een meeting ergens in het midden van het land, inclusief avondeten, dus laat thuis. 


Ik was met de meiden thuis, want zij waren inmiddels ook allebei ziek. Dat was natuurlijk te verwachten, maar het is natuurlijk toch balen en vooral voor hun enorm vervelend. Zij bleven vrijdag dus lekker een dagje thuis. Ik zou Thijs natuurlijk wel "gewoon" van school halen tussendemiddag, maar dat zag ik even niet gebeuren met 2 zieke meiden. Gelukkig was er een lieve moeder waarbij hij een broodje mocht mee eten, zo zou ik alleen s'middags hem even op moeten halen. 


Thijs gaat natuurlijk nooit naar de overblijf, maar bij dit soort dagen zou dat toch wel heel handig zijn. We hebben inmiddels dus een plekje voor hem gereserveerd. Op flexibele basis. Zo kunnen we, als dat nodig is, hem een dagje laten overblijven en dat is toch wel heel handig om achter de hand te hebben. Hij vraagt zelf ook steeds vaker of hij een keer mag overblijven, dus dat gaan we gewoon een keer uitproberen. Uiteindelijk kan hij altijd wel ergens een broodje mee eten, ik neem zelf ook regelmatig vriendjes en vriendinnetjes mee, maar ik heb geen zin om met hem te gaan "leuren" Ik regel het liever van tevoren en goed. 


Vorige week vrijdag lukte het dus gelukkig wel onderling. En uiteindelijk kwam mijn vader even op de meiden passen, zodat ik Thijs s'middags kon ophalen. Want de meiden waren toch best goed ziek... en wat is het dan toch fijn als ze gewoon thuis kunnen blijven. Hoewel ik thuis werk, is het dus alsnog wel een gedoe, maar alles kwam uiteindelijk goed.


Dustin was uiteindelijk echt laat thuis, maar met een beetje hulp (gelukkig maar) ging de lange dag uiteindelijk voorbij. Gelukkig is de griep hier inmiddels vertrokken ;) Kijk je mee naar mijn dag?


 Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow