Weekmenu; zelf pizza maken, lasagne en linzensoep....

Het is zondag en daarom weer tijd voor een nieuw weekmenu.... we vierden oud & nieuw en daarna maakten we veel restjes op ;) Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we brocolli met aardappelpuree en kip. Heel favoriet bij de kinderen en makkelijk, dus ideaal! 


Zaterdag aten we lasagne. Ook al heel favoriet bij de kinderen en daarom eten we het regelmatig. Als we "gewone" pasta met tomatensaus eten, dan eten ze vaak de saus toch niet op, maar bij lasagne eten ze alles in sneltrein vaart... ;) 


Zondag vierden we oud & nieuw. Mijn ouders waren bij ons en we aten pizza. We besloten om iedereen zelf zijn pizza te laten beleggen... dat was een succes! Alles ging schoon op. 


Maandag waren we bij mijn schoonouders om even de beste wensen te wensen. Ze vroegen of we bleven eten en dat wilden we wel, want er werd Chinees gehaald. Altijd lekker! 


Dinsdag was het weer tijd voor wat extra groenten. Ik maakte een grote pan vol linzensoep. De kinderen vonden het mwah... brocollisoep of uiensoep vinden ze allemaal lekkerder, dus er werd gevraagd of ik dat de volgende keer weer wilde maken, haha! We hadden dus nog veel over en dat ging in de vriezer voor een andere keer (alleen voor Dustin en mij denk ik dan) ;) 


Op woensdag aten we alleen met de meiden. Thijs logeerde bij opa en oma en wij aten met de meiden. Ze hadden op het kdv al warm gegeten, maar een bordje pasta gaat er altijd wel in! Wij deden er pesto bij en Parmezaanse kaas. Daarnaast nog wat rauwkost voor de benodigde groenten ;) 


En zo aten we weer lekker! Voor de komende week staat er weer op de planning. Vooral wat meer aardappels, want we kochten een zak van 5 kg. voor € 0,99 Dat gaat altijd wel snel op... de foto's zie je volgende week zondag weer! 


Reacties

groene vrouw op 07-01-2018 11:21

Fijn dat jullie kinderen alles eters zijn, ik zie en hoor wel andere verhalen.

Doortje op 07-01-2018 20:23

Groene vrouw, jazeker, daar zijn we ook heel blij mee! Ik hoor inderdaad vaak ook andere verhalen :) 

md op 07-01-2018 20:47

Omdat jullie ook proberen minder vlees te eten dacht ik even reageren. Ik zag in een eerder werkmensen dat jullie ook wel eens nacho’s uit de oven eten. Wij eten deze zonder gehakt en missen het in dit gerecht niet, mits het goed gekruid is.

ik vind je werkmenu en boodschappenshoplogs altijd het leukst, vooral omdat ze gewoon en bruikbaar zijn.

md op 07-01-2018 20:48

werkmensen = werkmenu (die vervelende autocorrectie ook altijd)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow