Weekmenu; risotto uit de oven en aardappels met wortel en feta!

Ook deze zondag is het weer tijd voor een nieuw weekmenu! We probeerden een nieuw recept uit (Dat wil ik de komende tijd weer vaker gaan doen, want dit recept viel erg in de smaak!) en aten verder weer vooral favorieten van de kinderen (en dus van ons!) ;) Kijk je mee?! 


Vrijdag waren we allemaal thuis, omdat we een fotoshoot hadden! We maakten een grote schaal lasagne, met lekker wat kaas. Ik vind lasagne altijd ideaal om restjes kaas in te verwerken, die vries ik meestal in en als we lasagne maken, dan gaat het allemaal mooi op.


Zaterdag was het tijd voor boerenkool, dat eten we in deze periode zo vaak mogelijk! (maar dat hadden jullie vast al gemerkt, haha!) natuurlijk met een kuiltje jus! 


Zondag aten we restjes. De kinderen nog wat boerenkool en wij wat restjes van de Chinees van nieuwjaarsdag (uit de vriezer) Maandag aten we aardappeltjes met wortel en feta uit de oven, eerst niet zo favoriet bij de kinderen, maar deze keer smulden ze er lekker van mee! 


Dinsdag nog een keer een restjesdag / makkelijke dag. We komen dan allemaal hongerig en laat thuis ivm de zwemles van Thijs, dus we eten dan zo makkelijk mogelijk... of restjes of iets wat ik s'middags al maak. Deze keer aten we linzensoep, uit de vriezer... ideaal. 


Woensdag probeerden we een nieuw recept uit. Risotto met ui, champignons en spek uit de oven. Natuurlijk met flink wat kaas ;) Niet erg gezond, maar wel erg lekker! Zeker een probeersel dat vaker op het menu gaat komen... 


Donderdag aten we pizza's, maar ik at een heel klein stukje. Ik werd niet lekker en ben vroeg naar bed gegaan, toch een klein griepje ofzo... want vrijdag lag ik ook in bed. De kinderen mochten de pizza's zelf beleggen, dus dat deden ze met plezier! 


En zo aten we weer prima! Zoals altijd, haha ;) Voor de komende week heb ik weer wat lekkere ideeen in mijn hoofd... we proberen een gepofte knoflooksoep uit, taco's en weer een een agv'tje?! De foto's zie je volgende week zondag! 
Reacties

md op 30-01-2018 12:51

Komt het recept van de ovenrisotto van de ah? Ik probeer het te zoeken om ook een keer te maken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow