Slijm maken!

 

Slijm maken is natuurlijk helemaal "hot" vooral op school bij Thijs heeft iedereen het erover! En ook op YouTube zijn er steeds meer slijmvideo's te vinden. Thijs wilde het ook al een hele tijd gaan proberen, goed idee natuurlijk! Dustin was een dagje vrij en dat was meteen een goed moment om samen met papa een video op te nemen. Kijk je mee?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow