Rotklusje en op de ramen tekenen!

 

Goedemorgen! Ik neem je vandaag weer mee naar mijn YouTube kanaal. De afgelopen dagen kwam er weer veel leuks voorbij;


Vorige week zondag was een beetje een spelletjesdag. We hadden voor Thijs een mooi "Mens erger je niet" spel bij de kringloop meegenomen en die werd de hele dag gespeeld. De meiden vinden spelletjes ook super leuk; Memorie en Bumba domino zijn favoriet, dus we speelden veel spelletjes! Daarnaast pakte ik eindelijk een rotklusje aan; De vriezer moest ontdooit worden! Kijk je mee?! 


 

Vorige week maandag moest Thijs weer naar school. De kerstvakantie was voorbij en dat was best weer even wennen... De meiden waren thuis en ik kwam in de kast de raamstiften tegen die ze van Sinterklaas hadden gehad! Dat werd dus dikke pret... tekenen op de ramen (en daarna weer schoonmaken) ;) Kijk je mee?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow