Recept; Gezonde brownies! 😆

 


Vandaag heb ik een hele lekkere nieuwe video voor je! In de tijd van goede voornemens is het natuurlijk altijd fijn om nog iets te kunnen snoepen zonder schuldgevoel.... En als je, net als ik, ook enorm van chocolade houdt, dan weet je dat brownies gewoon super lekker zijn! Helaas zijn ze niet zo gezond en daarom dook ik de keuken in om op zoek te gaan naar een gezonde(re) variant! En die heb ik gevonden! Een brownie met zwarte bonen en dadels, maar die smaakt als een "echte" brownie! Hij viel hier enorm in de smaak, ook bij de kinderen (die meteen wat extra groenten binnen kregen) ;) Dus kijk je mee?! Mocht je ook de keuken in duiken, dan hoor ik dat graag van je! Een foto mag je mij altijd doorsturen via de mail (info@doortjesblog.nl) of je kunt mij taggen op Instagram @doortjesblog


Veel bakplezier! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow