Onze week; kerst en oud & nieuw!
 

Onze week draaide vorige week vooral om kerst en oud & nieuw! We genoten van deze vrije dagen en Thijs genoot van zijn eerste week vakantie.... Kijk je mee?! 

 
Op maandag was het eerste kerstdag. We gingen naar een hotel, dus de Bumba koffer werd ingepakt en we konden gaan! 

 
We waren uitgenodigd door mijn schoonouders en s'avonds hadden we een Live cooking buffet. Het was ontzettend uitgebreid! Met salades, vlees, vis, brood, frietjes en nog veel en veel meer. Daarna een dessertbuffet, waar de kinderen alle drie een lekker ijsje kozen... heerlijk! 

 
Er was ook een hele ruimte ingericht tot knutsel en speelhoek. Super voor de kinderen, die  dus ook heerlijk gingen knutselen!

 
Dinsdag gingen we weer naar huis en hadden we een rustig dagje met ons gezin. Woensdag ging ik met Thijs naar het veiligheidsmuseum bij ons in Almere. Erg leuk! (Op mijn YouTube kanaal kun je vanaf morgen 2 vrijkaartjes winnen) ;) 

 
In het museum kun je alles zien met betrekking tot "veiligheid" Dus alles over bijvoorbeeld de brandweer, politie en ambulances. Kinderen kunnen er ook verkleden en op een skelter rijden, Thijs vond het erg leuk!

Donderdag deden we met zijn allen wat boodschappen en dronken we koffie bij Bakker Bart. Ik koos er een Nutella muffin bij... wow, ik wist niet dat die bestond, haha! In de muffin zaten er vooral hazelnoten, ik miste eigenlijk een beetje de Nutella, die lag vooral bovenop... en dat at ik natuurlijk met de eerste hap allemaal al op.... ;) ;) 

Daarnaast kregen we donderdag goed nieuws! In tegenstelling tot de kinderopvangtoeslag van 2015, die we, zoals jullie wel weten, helemaal moesten terugbetalen, kregen we te horen dat 2016 helemaal klopt. Ontzettend fijn om zo te horen dat dat in ieder geval goed is (gegaan)!

 
Vrijdag waren we allemaal flink moe. Thijs hield een heuse pyjamadag.... :) 

En toen was het "opeens"oudjaarsdag! Ik bakte voor de allereerste keer in mijn leven zelf oliebollen, samen met mijn moeder. Ze smaakten super! Dus dat doen we volgend jaar weer! 

 
Ook Sofie vond ze heerlijk ;) 

 

We genoten van een heerlijke avond. Mijn ouders waren bij ons en we keken eerst "Mindfuck" en daarna hielden we een spelletjesavond. Sara werd al snel wakker van het vuurwerk en kwam lekker bij ons zitten. Daarna kwam Thijs naar beneden en 2 minuten voor 12, hoorden we Sofie! Dus alle kinderen konden mee aftellen en vonden het geweldig mooi, al dat vuurwerk! 

En zo begon 2018. We hopen natuurlijk weer op een prachtig jaar! Ook voor jullie allemaal! 


Reacties

Elle op 02-01-2018 10:11

Allereerst de beste wensen voor jou en je gezin. De laatste foto van jullie 5 is erg leuk; zo spontaan! PIT museum is erg leuk. Onze zoon ging er graag heen. Rondjes trappen op het verkeersplein en brand blussen waren zijn favoriet. 

Groetjes Elle

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow