Onze week; in het teken van de griep!

 

Wat een week weer! Thijs knapte maar heel langzaam op, donderdag ging hij weer naar school in de ochtend en s'middags was hij zo moe dat we hem toch weer thuis hielden. Vrijdag ochtend ging hij ook naar school en s'middags werd ik gebeld of ik hem wilde ophalen. Het schoot niet op! Helaas sloeg de griep in het weekend over op mij... pfff! ;) Kijk je mee naar onze week?


Maandagmiddag komt de AH bezorgservice iets bij ons bezorgen. De meiden vinden het reuze interessant! 


En dit was het dan; de Allerhande box. We mochten hem 3 dagen uitproberen en in ons weekmenu van afgelopen zondag kon je de gerechten al langs zien komen! 


Dinsdag ging Dustin naar Amsterdam waar hij ook nog even wat mooie plaatjes schoot ;)


Donderdagochtend ging Thijs dus weer naar school. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om even met de meiden op stap te gaan. Een ontbijtje bij de Hema, altijd lekker!


En Sara ging voor de babyccino. Een kopje opgeklopte melk met spikkels en snoepjes, dat hebben we sinds kort ontdekt en de kinderen vinden het geweldig! 


En in het weekend sloeg de griep langzaam over op mij. Ik voelde me eerst rillerig, maar aangezien ik ook al anderhalve week niet lekker ben, maakte ik me er weinig zorgen over. Toch kreeg ik koorts die ook nog eens bleef stijgen! Ik lag dus in bed terwijl Dustin met de kinderen op stap ging. We werden zondag wel wakker met maar liefst 5000 abonnees op YouTube, een hele mijlpaal! En eigenlijk een feestje waard, maar dat hebben we even uitgesteld ;) 


Ik hoop echt dat alle ziektekiemen ons huis eens gaan verlaten en we ons de komende week allemaal veel beter voelen! Laten we het hopen ;) De foto's zie je volgende week dinsdag weer!


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow