Onze week; Veel knutselen en de griep! :(

 

Het was me het weekje wel! De week begon goed met het afsluiten van de kerstvakantie en Thijs weer naar school, maar vanaf woensdag.. poeh! Thijs niet lekker, ik ziek, uiteindelijk bleek het griep te zijn en ben ikzelf weer redelijk opgeknapt, maar Thijs ligt nog steeds ziek op bed, een heftige griep en lang geleden dat hij zo ziek was! Maar het komt allemaal weer goed natuurlijk en gelukkig hebben we ook nog andere dingen om te laten zien. Kijk je mee?! 


Op maandag haalde ik de raamstiften tevoorschijn die de meiden van de Sint hadden gekregen. Een groot succes! Ik maakte het daarna meteen weer schoon, want het was nog best lastig om eraf te halen, haha... 


En terwijl ik Thijs s'middags weer naar school breng, gaan de meiden met opa en oma naar het station om treinen te kijken. Wel een beetje koud, maar ook super leuk ;) 


Woensdag word ik gebeld door het kdv. De meiden zijn niet helemaal lekker, maar ze spelen wel vrolijk en de dag verloopt verder goed. Ik wil ze iets eerder ophalen, maar als ik op het punt sta om ze samen met Thijs op te halen, begint Thijs te klagen over misselijkheid en wordt er gespuugd. Ik wacht op "hulptroepen" en haal de meiden uiteindelijk de normale tijd op, die super vrolijk zijn en waar gelukkig achteraf niets mee aan de hand bleek te zijn... 


Donderdag word ik niet helemaal lekker wakker. Thijs voelt zich weer top en gaat naar school. Ik hang een beetje in huis. S'middags gaan we allemaal naar de tandarts en ik moet mijzelf echt meeslepen... daarna duik ik mijn bed in. Vrijdag is het niet veel beter. Rillerig, koud, warm en misselijk... pfff! Dustin zorgt voor de kinderen en werkt thuis. De meiden zijn wel naar het kdv, maar Thijs moet natuurlijk gewoon opgehaald worden tussendemiddag. Dustin fleurt de woonkamer ook meteen op door nog wat plantjes te halen bij het tuincentrum. 


Zaterdag ben ik thuis met de kinderen. Dustin werkt een kort dagje en ik vind het alsnog een lange dag ;) Ik voel me iets beter, maar niet top. Ik probeer de dag te vullen met leuke dingen. We bakken koekjes en doen spelletjes, de kinderen vinden het top :) 


Zondag starten we rustig op en beginnen met een ontbijtje en geknutsel....


Maar nu voelt Thijs zich weer niet lekker worden. Hij brengt de rest van de dag door op de bank. Waar hij dus nu inmiddels nog steeds ligt... een flinke griep! 


De zon schijnt, dus het is heerlijk om naar buiten te gaan. Ik blijf bij Thijs, want ik voel me ook nog niet top en Dus gaat met de meiden op stap. Lekker spelen en genieten van het beetje zon!


Ze gingen naar de Kemphaan, daar zit ook stichting Aap. Dus aapjes kijken, maar ook lekker rennen, spelen en in het bos op ontdekkingstocht. Altijd een groot succes! 


Zondagavond probeer ik een nieuw recept uit; Gepofte knoflooksoep. Erg lekker en erg gezond, dus hopen dat die virusjes snel de deur uit zijn ;) 


En zo hadden we het er maar druk mee. Thijs ligt dus nog steeds in bed en knapt heel langzaam wat op. Ik voel me ook weer redelijk en ik hoop dat Dus en de meiden gespaard blijven. De komende week is de agenda redelijk leeg, dus we hebben de tijd om lekker uit te zieken en rustig aan te doen. De foto's zie je in ieder geval volgende week dinsdag weer! 


Reacties

Md op 16-01-2018 13:01

Hier zijn ook twee van de drie kinderen ziek. Ze hebben koorts, hoesten en slapen echt niet normaal zoveel. De middelste van 3 jaar heb ik zondagmiddag om half 1 in bed gelegd en hij sliep tot de volgende ochtend. Jammergenoeg wil de jongste alleen op mijn borst slapen (8 maand) dat beperkt me dan wel wat, maar beter dan een hele dag huilen.

veel beterschap en hopelijk blijft de rest op de been.

Doortje op 16-01-2018 13:24

Ah, wat vervelend zeg Md! Jullie ook veel beterschap! Hopen dat het weer snel voorbij is... Liefs, Doortje!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow