Onze week; De ziekenboeg!

 

Hoewel ik vorige week al hoopte dat we de griep kwijt zouden zijn, stond onze week helaas nog steeds in het teken van de griep. Eerst voor onszelf en aan het eind van de week toch ook nog voor de meiden. Nou ja, nu hebben we het in ieder geval allemaal gehad ;) 


Het begin van de week.... Wij liggen op de bank en Sofie loopt rond op mijn schoenen ;) 


Woensdag worden we gebeld door het kinderdagverblijf dat Sara niet helemaal lekker is, we halen de meiden beiden op en knuffelen daarna lekker op de bank. Sara is inderdaad ziekjes en Sofie nog niet ;)


Donderdag heb ik een etentje. Na een heerlijke pizza nemen we nog een kopje thee.


Vrijdag zijn de meiden echt allebei gevloerd. Ik haal voor hun verjaardag een poppenhuis op bij een kennis, die gaan we opknappen en dan hebben we een mooi verjaardagscadeau.... Ik krijg ook nog dit hobbelpaard mee, zo schattig! En daarvoor wil Sara wel even uit haar bed komen ;)


Thijs komt thuis met Rat, de logeerrat van de klas! Vorig jaar had hij Lola de logeerbeer mee, maar een rat is natuurlijk ook gezellig ;) Eerst samen een ijsje eten, lekker voor de keel ;)


En Thijs vindt het hobbelpaard ook gezellig ;) 


S'avonds mag Rat natuurlijk bij hem in bed slapen! :D


De meiden slapen zo ongeveer het hele weekend door... <3


En ook bij mama slapen is natuurlijk erg fijn ;) 


Ze knappen inmiddels gelukkig weer op. En dan kunnen we de griep hopelijk helemaal uitzwaaien tot over 6 jaar ofzo ;) De komende week wordt weer een leuke week. Ik ben zelf 2 dagen weg voor mijn werk, dus Dustin is thuis met de kinderen. Daarnaast staan er nog meer leuke dingen in de agenda! De foto's zie je volgende week dinsdag weer!Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow