Meekijken met oud & nieuw en "spelen" met mama's lippenstift...

 

Goedemorgen! In deze nieuwe week neem ik je weer even mee naar ons YouTube kanaal. Er was weer veel leuks te zien :) 


Wellicht herkent elke moeder dit wel; Je let even niet op en de kinderen hebben iets in hun handen waarmee ze op de muur "tekenen" of zichzelf onder kliederen. Zo tekende Thijs zichzelf helemaal onder met pen toen de meiden net geboren waren en we beiden erg druk waren met voedingen... oeps! Maar onze meiden kunnen er ook wat van... ze willen continu kijken bij mijn make-up. En zo hadden ze een lippenstift in handen... het resultaat zie je onder andere in de vlog van afgelopen zaterdag;


 

Gisteren kwam er een vlog online van onze oud & nieuw. Inmiddels alweer een week geleden! We deden het rustig aan, zoals gewoonlijk de laatste jaren ;) Mijn ouders waren gezellig bij ons en de kinderen gingen op tijd naar bed. Gedurende de avond werden ze 1 voor 1 wakker en om 00.00u was iedereen wakker, dus we konden gezellig samen aftellen. We kwamen er wel achter dat we iets te laat waren... we hebben al heel lang geen tv abonnement meer en "live" tv loopt een halve minuut achter, haha! oeps! Nou ja, we hebben toch nog maar afgeteld... 

 

 

En zo was er dus weer heel wat leuks te zien! Vergeet je niet te abonneren als je onze dagelijkse vlogs en andere extra video's wilt volgen :) 


Hele fijne week! 


Reacties

Ilse op 08-01-2018 15:51

Te laat aftellen dat hadden wij ook. We keken naar een Spaanse zender op de laptop  ivm het druiven ritueel van onze Spaanse vrienden en toen merkten we dat het online allemaal wat later was. Geen probleem verder hoor. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow