Kerstcadeaus voor de kinderen, wat kregen ze?! (Low budget en meer!)

 

Een aantal weken terug liet ik jullie al zien wat onze kinderen van Sinterklaas hadden gekregen. Aangezien ze enorm verwend waren, besloten we om met de kerst een aantal kleinigheidjes te doen, cadeautjes onder de boom vind ik altijd zo leuk! ;) 


Uiteindelijk kregen we nog cadeautjes van opa, oma en tantes en ooms, waardoor de stapel cadeautjes iets groter was dan gepland... haha! Maar hierdoor kon ik wel weer een nieuwe video opnemen vol met cadeau inspiratie. Van Low budget, Ali express tot hele creatieve dingen.... Ik weet dat dit soort video's vooral gekeken worden om inspiratie op te doen voor eigen kinderen, neefjes, nichtjes oid. 


Dus kijk je gezellig mee? Veel kijkplezier! Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow