Het gezin draaiende houden als je ziek bent!

 

1 van de grootste uitdagingen van het ouderschap vind ik wel het draaiende houden van het gezin als ik ziek ben. Ik hoor regelmatig dat moeders niet ziek kunnen zijn en daar ben ik het niet helemaal mee eens. Gelukkig kan Dustin vaak thuis zijn als ik een keer ziek ben en gelukkig gebeurt dat niet zo vaak ;)


Maar vorige week waren we allebei flink ziek en het gezin draait gewoon door. De meiden waren maandag thuis en vragen natuurlijk gewoon hun aandacht. Thijs moest gebracht en opgehaald worden uit school en zo ging alles toch nog door, zo goed en zo kwaad als het ging. 


Dinsdag was het een rustigere dag. De meiden gingen naar het kinderdagverblijf, waardoor wij meer onze rust konden pakken. Tussendoor haalden we en brachten we Thijs wel weg en s'middags moest hij natuurlijk gewoon naar zwemles. 


Hoewel het best pittig was op deze manier is het toch gelukt, dat kan natuurlijk ook niet anders ;) En vraag je je af hoe zo'n dag er dan uitziet? Dan neem ik je graag mee naar ons YouTube kanaal; Want het vloggen ging ook gewoon door... Kijk maar mee! 


Maandag;

 

Dinsdag;

 Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow