Gezond eten, afvallen en geld overhouden?!

 


Er wordt vaak gezegd dat gezond eten erg duur is, in ieder geval duurder dan ongezond eten. Dat klopt in een aantal gevallen zeker wel, maar het betekent gelukkig niet dat je met een klein budget ongezond zou moeten eten. Ook met een kleiner budget kun je gezond eten. In de nieuwste video geef ik je heel veel tips om goedkoop en gezond te eten, kijk je mee?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow