De eerste week van 2018; Weer genoeg beleefd!

 

De eerste week van 2018 is voorbij. Thijs had nog lekker vakantie en we hadden een heuse fotoshoot... veel leuke dingen! Dus kijk je mee?! 


Oud & Nieuw viel dan net in de nieuwe week he?! (ongeveer dan, haha!) Lekker allemaal op de foto! 


En we maakten nog veel meer foto's. Deze is ook zo leuk! <3 

Verder hadden we een rustige dag... even bijkomen van de "drukke" nacht! 

Dinsdag ging ik met Thijs naar de stad. We gingen langs bij de bieb en kwamen een politieauto tegen, daar moest natuurlijk even een foto mee gemaakt worden! ;) 


Dinsdagavond maken we nog even wat leuke foto's. De meiden hebben nieuwe pyjama's aan, die ze met kerst 2016 kregen... eindelijk passen ze! Dus dat moest even op de foto en die stuurden we door naar de "kerstman" 


Woensdag ging Thijs logeren en donderdagochtend waren wij daardoor samen! (De meiden gingen naar het kdv) We deden wat boodschapjes en gingen daarna lunchen. Bij de Hema zagen we de paaseitjes staan! :O Ik ben dol op chocolade, maar dit vind ik wel echt vroeg hoor!


En Dustin wilde al langere tijd een nieuw koffiezetapparaat. Deze kochten we donderdag, 1 met bonen... lekker! 


Vrijdag waren we allemaal vrij. We gingen naar Amsterdam voor een fotoshoot! Laatst ben ik al op de foto geweest voor de Vriendin en nu ging ik met de kinderen op de foto voor de Kekmama! Spannend hoor zo'n grote studio ;) 


En Sofie vond het wel fijn dat haar haren werden gedaan ;) Na de fotoshoot reden we nog even langs de Ikea, de kinderen wilden graag een ijsje en die kregen ze, ze hadden het zo goed gedaan! We sloten de dag af met een bezoekje aan de Kringloopwinkel... 


Zaterdag was ik met de kinderen en opa & oma vroegen of we een keer met de trein wilden. Dit heb ik nog nooit gedaan met de meiden, dus ze vonden het geweldig! 


Sara zat bij opa en Sofie bij oma. Goed verdeeld zo! ;) We gingen een klein stukje (naar Lelystad) en dronken daar bij de Hema koffie. (Thijs had voor het eerste een "babychino" en dat vond hij geweldig!) en daarna gingen we weer terug. Een leuk uitje! 


Zondag was een rustige dag. We hadden donderdag bij de Kringloop een Mens erger je niet spel gekocht van Angry birds... dat was een grote hit. Bijna de hele dag werd het spel gespeeld... daarnaast kwam mijn zwager even langs en deden we verder lekker rustig aan! 


En zo was de week alweer voorbij. Deze week moet Thijs natuurlijk weer naar school. En we hebben een afspraak bij de tandarts... de agenda is verder redelijk leeg, maar die zal vast weer vol lopen ;) De foto's zie je volgende week weer! 
Reacties

Gewoon vlijtig op 09-01-2018 22:39

Hopelijk zet je de foto's straks als ze gepubliceerd worden op je blog. Kunnen we mee genieten.

md op 10-01-2018 11:58

Zijn er kooksite’s of kookblog’s die je volgt of inspiratie vandaan haalt. Ben wel benieuwd, misschien kun je er een keer een artikeltje over schrijven. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow