Weekmenu; wat lusten ze eigenlijk niet?!

Het is alweer tijd voor een nieuw weekmenu! We aten weer lekker! En ja, dat blijf ik elke week zeggen ;) Kijk je mee?! 


Zaterdag was ik alleen met de kinderen. Ik maakte een lekkere groentenvulling en maakte een aantal wraps warm. Bijna alles ging helemaal op, top dus! 


Zondag maakte ik samen met Dustin een hartige taart met veel ui, spekjes en kaas. Super lekker! 


Maandag aten we weer een lekker Hollands maaltje. Aardappeltjes uit de oven met doperwtjes en ik had falafel. De kinderen en Dustin aten er kip bij! 


Dinsdag was het tijd voor zwemles en daarna dus weinig tijd om te koken. Ik vond nog een potje pesto in de koelkast, dus het werd een simpele pasta pesto met nog wat rauwkost (olijven, komkommer en tomaat) 


Woensdag maakte ik een hele pan uiensoep, ik vergat helaas om een foto te maken... 


En donderdag was het tijd voor gehaktballetjes in tomatensaus met rijst. Heel populair bij de kinderen (al zou ik bijna zeggen, wat lusten ze eigenlijk niet?!) ;) En lekker! 


De komende week eten we in ieder geval snert (dat eten we altijd als we Sinterklaasavond vieren) en verder heb ik nog niet echt inspiratie, haha! Dat komt vast vanzelf wel ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow