Thijs zijn eerste eigen video!

 

Nu wij al een hele tijd vloggen en video's maken, vraagt Thijs regelmatig om een eigen kanaal ;) Daar vinden wij hem nog wel erg jong voor, maar een eigen video mocht wel. Hij wilde heel graag zelf een video opnemen en zijn Rescue bots (speelgoed) laten zien. De video is super leuk geworden en super schattig (al zeg ik dat natuurlijk vooral omdat het mijn eigen kleine man is, haha!) Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow