Sneeuwpret!

 

Het lijkt alweer lang geleden, maar een weekje terug lag er toch echt een dik pak sneeuw! Ik vind sneeuw heel fijn als er niemand de deur uit hoeft ;) Dan is het heerlijk om lekker te wandelen en natuurlijk te spelen in de sneeuw met de kinderen! En dat deden we volop! Kijk je mee naar de sneeuwpret vlog? :) 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow