Sinterklaas cadeaus! Wat kregen onze kinderen?!

 

Onze kinderen zijn super verwend door Sinterklaas, ik kan niet anders zeggen! Ik weet dat jullie het leuk vinden om alle cadeaus op een rij te zien, om inspiratie op te doen, of om gewoon gezellig mee te kijken ;) In de nieuwste extra video laat ik alle Sintcadeaus zien, kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow