Onze week; Sneeuw, ijs, veel etentjes en kerstmannen!

 


Wat hadden we weer een leuke week! De agenda stond vol met etentjes en natuurlijk bezochten we nog wat kerstmarkten ;) We genoten nog even van de sneeuw en iets minder van het krabben van de auto... Kijk je mee?! 


De maandag begint echt als een Winter wonderland! Dustin maakt deze foto onderweg naar zijn werk... prachtig! 


Op dinsdag ga ik gezellig met mijn zus uit eten, de foto kon je zondag ook al zien ;) Maar zoveel lekkers, dat laat ik graag nog een keer zien... 


Woensdagavond ga ik met Dustin naar de opening van een nieuw restaurant in Almere; Vapiano. Eerst zat hier een winkel en na een flinke verbouwing is het een prachtig restaurant geworden met maar liefst 3 verdiepingen! 


We proeven wijn, eten anti pasti, pasta, pizza en tiramisu. De avond kan niet meer stuk ;) 


Donderdag hebben we een rustig dagje. S'middags als Thijs uit school is gaan we nog even naar een tuincentrum om de kerstmarkt te bekijken... nog even doorgroeien en hij is net zo groot als de kerstman ;) 


En vrijdag moeten we krabben! Dit is ons uitzicht vanuit de auto... haha! 


Zondagochtend doen we de kerstboom aan en opeens doen de lichtjes onderaan het niet meer... balen! Dustin gaat met Thijs en Sofie nieuwe lichtjes halen en ze komen nog een kerstman tegen ;) 


Ik gebruik de zondag om deze heerlijke kerstkrans te maken... 


En s'middags ploffen we allemaal op de bank voor een filmmiddag... heerlijk! :D 


En nu gaan we de laatste week voor de kerstdagen alweer in. Qua drukte valt het gelukkig mee. Thijs heeft een kerstdiner op school en de meiden een kerstviering op het kdv. Verder moet Dustin het hele weekend werken, maar ga ik met de kinderen lekker rustig aan doen ;) Thijs heeft vanaf vrijdag al vakantie, dus we gaan genieten! De foto's zie je volgende week weer! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow