Onze week; Sinterklaasfeest, naar de film en sneeuwpret!

 

We hebben een drukke week achter de boeg. Op school en het kinderdagverblijf werd natuurlijk Sinterklaas gevierd, ik ging woensdag met Thijs naar Amsterdam voor een persvoorstelling van een nieuwe film en we genoten van de sneeuw in het weekend! Kijk je mee?! 


 

Dinsdag is het 5 December! En deze pietjes waren er helemaal klaar voor ;) 


 

Op school is het 1 groot feest, op het kdv ook. We krijgen oa deze foto doorgestuurd van de pietengym... 


En woensdag ga ik na school met Thijs naar Amsterdam. We gaan naar een persvoorstelling van de nieuwe kinderfilm De dieren in het Hakkebakkebos. Wat een leuke film, zeker een aanrader! (en binnenkort geef ik bioscoopkaartjes weg op mijn YouTube kanaal, hou dat dus in de gaten) ;) 


 

Donderdag spelen we vooral spelletjes, lekker huiselijk en helemaal toepasselijk voor de herfst ;) 


Vrijdag begint het een beetje te sneeuwen... Thijs is helemaal enthousiast! Maar helaas blijft het maar even liggen en is het een klein beetje... 


 

Zaterdag ben ik met de kinderen thuis en gaan we s'middags naar mijn ouders. Daar wordt er druk verstoppertje gespeeld ;)


En s'avonds eten we lekker frietjes! Maar niet voordat we deze lekker hebben opgegeten voor de tv... ik zet regelmatig schaaltjes met groenten op tafel, dan eten de kinderen weer lekker wat meer groenten ;) 


 

Na het eten maakt Dustin deze foto van Thijs <3 Prachtig! Al zeg ik het zelf ;) 


 

Zondag is er veel sneeuw voorspeld, we wachten het af. Thijs heeft een feestje en ik zou met mijn moeder naar het AH kerstfestival gaan. Als het toch flink begint te sneeuwen en er wordt aangeraden om niet de weg op te gaan, besluiten we alle afspraken af te zeggen... veiligheid voor alles! En dat geeft meteen heel veel tijd om te genieten van de sneeuw! 


 

Sofie vindt het ook geweldig! ;) 


 

En Thijs en ik maken een sneeuwpop in de tuin! Is hij niet mooi?! 


Daarna snel naar binnen en met een kopje thee heerlijk opwarmen. Sara ging lekker op het kleed liggen... lekker warm ;) 


En zo ging vooral het weekend dus iets anders dan gepland, maar wat was het leuk! De komende week staan er weer veel leuke dingen op de planning. Etentjes, een restaurantopening en natuurlijk het gewone dagelijkse leven. De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Reacties

Eva op 13-12-2017 09:29

Even een reactie op je video van Sint. Die bal die ze op het kinderdagverblijf hebben gekregen is echt geen prul hoor! Mijn dochter kreeg hem in groep 1, zit inmiddels in groep 5 en de bal is nog perfect. Hij gaat elk jaar mee op vakantie omdat je door de noppen hem in het water beter kunt vangen dan een gladde bal en het zo ook voor kleine kindjes leuk is om met de bal te gooien in t water! 

Doortje op 13-12-2017 10:43

Hoi Eva, Goed om te weten! Ik dacht echt dat ze snel kapot zouden gaan, maar ze spelen er tot nu toe elke dag mee en ze zijn nog heel goed. Ik hoop dat ze hier ook zo lang meegaan als bij jullie! Liefs, Doortje 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow