Onze week; Een dagje weg, een fotoshoot en Sinterklaas!

 

Onze week zat propvol! De auto ging naar de garage, ik ging een dagje met mijn vader weg, Zaterdag had ik een interview (met fotoshoot!) en we vierden zondag Sinterklaas... super leuk allemaal! Kijk je mee?! 


Op maandag begint de week met het inpikken van oma's bril ;) Favoriet bij de meiden, haha! 


En daarna wordt de Duplo tevoorschijn gehaald... heerlijk spelen de hele middag! 


Op dinsdag loop ik wat winkels af als Thijs zwemles heeft... ik zie deze schattige kerstbal, de meiden vinden hem vast super leuk, maar ik heb hem toch laten hangen... we hebben al zoveel kerstversiering! 


Woensdagmiddag ga ik met Thijs naar de markt. Het is waterkoud! We warmen op met een zak churros, zo ontzettend lekker! 


Op donderdag brengen we eerst de auto naar de garage en daarna ga ik met mijn vader een dagje op pad. We gaan naar Hattem, naar het bakkerij museum en beginnen met koffie/ thee met wat lekkers! 


Daarna bekijken we rustig het museum en maken nog een mooie wandeling. Daarna is het tijd voor de lunch! <3


En daarna ben ik weer thuis... ;) 


Vrijdag is een hele drukke stressige dag. Aan het eind van de middag plof ik met de kinderen op de bank met wat lekkers. We vinden in de chipszak dit geweldige hartje <3


Zaterdag ben ik s'ochtends thuis met de kinderen en in de middag ga ik naar Amsterdam. Ik heb een interview met fotoshoot voor het tijdschrift Vriendin. Echt een verschil met veel make-up! Maar ook ontzettend leuk! Begin Januari wordt het artikel gepubliceerd, ik hou jullie op de hoogte! 


Zondag vieren we Sinterklaas met familie. Ik heb bijna geen foto's, maar wel veel video's voor de vlog, die je dus aankomende zondag kunt zien ;) We hebben in ieder geval weer genoeg chocolade in huis ;) 


En zo sluiten we een hele leuke week af. De komende week komt de Sint nog bij Thijs op school en bij de meiden op het kdv, we gaan de kerstboom opzetten als de Sint weer weg is, Thijs en ik gaan naar een persvoorstelling van een nieuwe film en op zondag ga ik samen met mijn moeder naar het AH kerstfestival. Weer een leuke en drukke week! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow