Ons kasboek in November...

 

Iets later dan normaal heb ik nog een kijkje in ons kasboek voor je! Ik verwachtte dat November een rustige maand zou worden qua uitgaven, is dat ook zo geweest? Lees maar mee! 

 

Boodschappen; € 307,99

We gaven iets meer uit dan in Oktober (€ 246,01) Maar we hebben oa Dustin zijn verjaardag gevierd, waarbij er een aantal mensen bleven eten. Ook kochten we veel voorraad aardappels, uien en luiers! Dus helemaal prima.

 

Kleding; € 119,58

Deze maand gingen de broeken van Thijs achter elkaar kapot en ze werden ook al flink kort ;) Ik kocht dus een hele berg nieuwe broeken voor hem en voor alle kinderen nieuwe schoenen. 

 

Uitjes; € 52,27

Ik ging deze maand een dagje met mijn vader op pad en we dronken nog een keer koffie buiten de deur, goed besteed! 


Extra's; € 432,20

De extra's waren de afgelopen maanden flink hoog. Deze maand ook nog wel, al valt het me mee. Dustin was jarig en kreeg een aantal mooie cadeaus, we kochten cadeaus voor het Sint feest en nog wat kleinere dingen. Al met al toch ruim € 400,- Maar ook weer goed besteed! 


December is voor veel mensen een ontzettende dure maand. Ik verwacht niet enorm veel uitgaven. We kopen nog wat cadeautjes voor familie, 1 kerstdag zijn we thuis en doen we niet veel bijzonders. En verder gaan we het wel weer zien! December hoeft niet perse heel duur te zijn, het kan ook zonder veel uitgaven heel erg leuk zijn ;) Jullie zien de cijfers volgende maand weer!  
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow