Mijn eetdagboek!

 

Afgelopen dinsdag kwam deze video al online, terwijl hij eigenlijk gisteren online moest komen, oeps! In deze extra video geef ik je een kijkje in mijn eetdagboek. Wat eet ik precies op een doodnormale doordeweekse dag? Ik vertelde laatst al dat ik volgens het 80/20 principe eet; 80% gezond en ongeveer 20% minder gezond, al is dat natuurlijk ook weleens iets meer, als de balans er maar is... Kijk je mee?! Ik ben benieuwd hoe jullie eetpatroon is! 

Reacties

Odette op 15-12-2017 11:27

Leuk om jouw eetpatroon te zien, lijkt wel een beetje op het mijne al ben ik veganist en eet ik wel toetjes.

*Ontbijt is bij mij meestal ook fruit met sojayoghurt en cornflakes of granola, in de winter is het havermout met sojamelk en fruit.

*Voor lunch eet ik meestal twee of drie boterhammen met hummus, een notenspread of ander hartig beleg en regelmatig wat rauwkost of nog een stuk fruit.

*S´avonds is het heel wisselend maar ik eet bij voorkeur aziatische gerechten waar je ook lekker makkelijk veel groente in kwijt kan.

Daarna eet ik dan altijd een toetje, dat is echt mijn traktatie van de dag. Doordeweeks zijn dat meestal twee koekjes of chocolade bij de thee, en in het weekend twee bolletjes ijs.

Verder eet ik niet vaak iets tussendoor, dus hier blijf ik heel redelijk mee op gewicht.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow