Kerstwens en terugkijken op 2017!

 

 

De kerstdagen zijn alweer voorbij! Op mijn YouTube kanaal kwam gisteren een extra video online met een kerstwens, die wilde ik jullie niet onthouden. Ik kijk namelijk ook nog even snel terug op het afgelopen jaar... Wat hebben we gave en leuke dingen mogen doen! En wat is het kanaal super gegroeid! Ik weet natuurlijk niet of jullie alleen mijn blog lezen of ook gezellig meekijken? Maar ik wil alle kijkers bedanken voor alle likes, views, het delen van onze video's en nog veel meer! Op naar een mooi 2018! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow