Hoe blijf ik op gewicht?!

 

Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik op gewicht blijf en hoe ik de zwangerschapskilo's na de zwangerschappen ben kwijt geraakt. Het is natuurlijk niets als je een gewichtsconsulente bent en zelf overgewicht hebt, dat kan niet. Daarnaast vind ik het zelf natuurlijk ook fijn om lekker in mijn vel te zitten! Ik maakte een video met mijn verhaal en mijn tips en tricks om op gewicht te blijven, of om wat af te vallen. Vanaf Januari kun je op mijn YouTube kanaal nog veel meer video's vinden over afvallen en gezonder leven... :) Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow