Een lange dag met de kinderen en naar een andere kerstshow!

 

Goedemorgen! Een nieuwe week, waarin ik je vandaag meeneem in ons vorige weekend. Zaterdag was ik alleen met de kinderen. De hele dag en de avond, omdat Dustin een uitje van zijn werk had, dat vond ik best een beetje spannend, zo'n hele dag alleen. ;) Gelukkig ging het erg goed en hebben we een hele leuke dag gehad. In de vlog neem ik je mee;


 

En zondag waren we met zijn vijven thuis, We deden rustig aan, want voor de kinderen is het ook een drukke periode (Sinterklaas!) ;) Er zaten ook leuke cadeautjes in hun schoenen....  Aan het eind van de middag besloten we om nog een kerstshow te bezoeken, waar ze ook hele leuke karretjes hadden voor de meiden! ;) 


 

En vandaag staat er ook weer een nieuwe vlog online, die kun je vinden op ons YouTube kanaal! Ik wens je een hele fijne week toe! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow