Een fotoshoot en Sinterklaasavond!

 

Goedemorgen! Vandaag neem ik je weer even mee naar mijn YouTube kanaal. Vorige week zaterdag was een iets andere zaterdag dan "normaal" Ik was wel thuis met de kinderen, maar s'middags ging ik naar Amsterdam. Ik had namelijk een fotoshoot en interview! Ik werd enorm mooi opgemaakt en in de vlog neem ik jullie uiteraard de hele dag mee...


 

En toen was het zondag, een hele leuke (en voor de kinderen spannende) dag. De opa's en oma's kwamen langs en gespannen werd er afgewacht... Zou Sinterklaas misschien nog langskomen? Ja, natuurlijk! De reacties van de kinderen waren geweldig en de cadeaus uitpakken vonden zij natuurlijk ook geweldig. Kijk je mee naar de spannende vlog?! 


 

Ook vandaag staat er natuurlijk weer een nieuwe vlog klaar (zoals elke ochtend, precies om 6.00u) Neem dus regelmatig een kijkje en vergeet je natuurlijk niet te abonneren ;) 


Maak er een prachtige week van! Liefs, Doortje 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow