Boodschappen shoplog!

 

Vorige week konden we door de sneeuw de boodschappen niet laten bezorgen, daarom stuurde ik Dustin erop uit om de boodschappen in te slaan en nam ik meteen een shoplog op, want niets is leuker dan een shoplog filmen als je zelf de boodschappen niet hebt gedaan, dan heb je vaak nog leuke verrassingen.... De video kwam gisteren online op mijn YouTube kanaal, kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow