Weekmenu; plaattaart, gehaktballetjes in tomatensaus en een aantal keer vegetarisch....

 


Vorige week schreef ik al dat we de vriezer echt eens moesten leegmaken, afgelopen week aten we dus lekker wat restjes en makkelijke gerechten. Kijk je mee?! :) 


Op vrijdag haalde ik een grote bak met Mexicaanse vulling uit de vriezer. We aten er wraps bij die we aan tafel belegden. Ik had er oa nog kaas en tomaar bij, lekker!! 


Zondag aten we aardappeltjes uit de oven, doperwtjes met wat wortel en ik had er een vegetarisch worstje bij, simpel, maar lekker.


Maandag maakte ik een plaattaart met spinazie en geitenkaas. Deze keer helaas niet zo favoriet bij de kinderen, dus zij kregen een ander restje uit de vriezer. Wij smulden van de plaattaart....


Dinsdag maakte ik gehaktballetjes in tomatensaus en we aten er rijst bij. Het was alweer heel lang geleden dat we dit gegeten hadden en het viel erg in de smaak, dit gaat dus weer vaker op het menu ;) 


Woensdag waren we allemaal laat thuis, ik maakte dus s'ochtends alvast een grote pan brocolli soep, zo konden we s'avonds zo aanschuiven. Makkelijk en ook altijd lekker!


En donderdag was het weer tijd voor aardappels. Die eten we in de herfst en de winter veel meer, alleen al door de stamppotten, maar ook gewoon vaker aardappels, groenten en vlees. Deze keer met rode kool (zo lekker!) en vegetarische stukjes. 


Dat was dus een echte restjesweek, met elke keer iets uit de vriezer. Die helaas nog steeds niet leeg is, haha! Dat wordt nog even verder eten ;) De foto's zie je volgende week zondag weer!

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow