Sinterklaasintocht en schoen zetten!

 

Goedemorgen! Een nieuwe week! Ik geef je vandaag graag weer een overzicht van de laatste vlogs die online zijn gekomen, mocht je ze nog niet gezien hebben; ze zijn zeker leuk om even mee te kijken ;) 


Vorige week zaterdag gingen we naar de intocht van Sinterklaas. Dustin had een dag vrij genomen om met ons mee te gaan, dus dat was dubbel feest! Hoewel het enorm druk was en we een beetje bang waren dat we Sinterklaas en zijn pieten helemaal niet zouden zien, vonden we toch een goed plekje waar even later de Sint en pieten langs liepen. Thijs was vol enthousiasme en de meiden vonden het nog een beetje eng ;) Kijk je mee?!


 

En natuurlijk werd er s'avonds meteen de schoen gezet. Vol verwachting waren de kinderen op zondag weer erg vroeg wakker ;) De rest van deze zondag stond ik in de keuken want we vierden Dustin zijn verjaardag en er kwamen een aantal mensen gezellig mee eten...Kijk je mee?!

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow