Onze week; hulp in de keuken, skiën en boterkoek!

 


Wat hadden we vorige week een leuke week! De kinderen hielpen veel met koken (vinden ze zo leuk!) en met Dustin bakten ze in het weekend een boterkoek. Thijs en ik gingen samen naar een event van Playmobil, kijk je mee?!


De week begint goed, ik krijg hulp van Sofie in de keuken! :) 


Woensdag heeft Thijs een studiedag. S'ochtends winkelen we nieuwe kleding voor hem en s'middags hebben we een event van Playmobil bij snowworld! We worden al goed ontvangen! 


En Thijs krijgt ski les! Hij vindt het allemaal best spannend.... 


Maar na de eerste spanning vindt hij het geweldig! En hij doet het hartstikke goed voor de eerste keer! <3


Bij de piste was het -5 graden.. best koud ;) Na de les warmen we onszelf lekker op met warme chocolademelk! 


En daarna wordt er nog druk gespeeld met de nieuwe Playmobil! Ze lanceerden de nieuwe lijn; Playmobil wintervakantie, garantie voor uren speelplezier! We krijgen ook nog een hele mooie set mee naar huis. Wij vonden het een geweldige middag!


Zaterdag ben ik met de kinderen thuis. De meiden zijn beiden niet helemaal fit, dus we doen lekker rustig aan. Deze knuffels zijn heerlijk! ;) 


En hoewel ze de laatste tijd s'middags niet meer willen slapen, willen ze dat nu opeens wel! Dat zal wel te maken hebben met het feit dat ze niet helemaal lekker zijn, maar daardoor hebben ze s'avonds wel genoeg energie om Sint Maarten mee te lopen! Eerst vinden ze het nog een beetje spannend, maar al snel zingen ze uit volle borst mee, inclusief dansjes ;)


Zondag houden we ook een rustige dag. Even bijkomen en lekker verder snotteren! Dustin bakt met de kinderen een boterkoek, waarbij hij de camera op een iets te klein randje neerzet, de vlogcamera was dus helemaal kapot... We rijden dus ook nog even langs de mediamarkt ;) 


En zo hadden we weer een hele leuke week! We vermaakten ons weer prima. De komende weken worden lekker druk, met deze week natuurlijk de intocht van de Sint. We vieren Dustin zijn verjaardag (hij is volgende week maandag jarig) en nog veel meer leuks. De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow