Onze week; Een echte ziekenboeg en een feestje!

 

Afgelopen week was het me wel een weekje zeg! De meiden waren al aan het hoesten, daarna werd Thijs ziek en daana kwamen Dustin en ik ook nog aan de beurt... ik hoop dat we het weer even gehad hebben ;) Gelukkig deden we ook nog heel veel andere dingen! Kijk je mee?! 


 

We beginnen de week met het opzetten van oma's leesbril! ;)


 

Dinsdagnacht wordt Thijs ziek, hij is dus op woensdag een dagje thuis en slaapt veel om even bij te komen...


 

Donderdag wil Sofie s'middags niet slapen, maar wel mee om Thijs van school te halen en toen viel ze in de auto in slaap ;) Ze was echt niet moe hoor! ;)


 

En donderdag op vrijdag worden Dustin en ik ziek... blegh! Gelukkig krijgen we heel wat knuffels om het wat beter te maken <3


Zaterdagochtend ga ik met Thijs naar de Action...even wat boodschappen halen. En ze hebben echte transformers!! Wow ;) Die worden uitgebreid bekeken en misschien neemt Sinterklaas ze wel mee ;)


 

Daarna kijken we lekker thuis de intocht op tv. S'middags gaan we nog even naar de intocht bij ons in de buurt, waar we ook nog een glimp opvangen van de Sint!


En tussendoor maak ik een ouderwets fruithapje... met banaan, peer, sinaasappelsap en kruidnootjes ipv liga ;) De kinderen smullen mee... 


Zondag vieren we Dustin zijn verjaardag en sta ik de hele dag lekker in de keuken. We maken een buffetje en er is voor ieder wat wils... 


We sluiten af met appeltaart en maltesertaart... allebei zo lekker! Het recept voor de maltesertaart deelde ik al eerder... *klik*  Beiden taarten vielen in de smaak!


En zo hadden we een drukke, maar uiteindelijk ook leuke week ;) Deze week is naast alle Sintspanning nog redelijk rustig, daarna zitten de weekenden tot het eind van het jaar zo ongeveer vol en hebben we Sintvieringen en kerstvieringen op school, thuis en ga zo maar door ;) We hebben er zin in! De foto's van deze week zie je volgende week dinsdag weer! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow