Onze week; Dustin jarig, veel knutselen en een Maserati!

 

Wat hadden we weer een leuke week! Maandag was Dustin "echt" jarig, dus daar maakten we nog een feestelijke dag van. Daarnaast gingen Thijs en ik weer lekker knutselen en had ik nog een leuke verrassing voor Dustin... 


Maandag is Dustin jarig. Thijs gaat gewoon naar school, maar de meiden zijn gezellig thuis. We drinken koffie bij de Hema met een lekker gebakje ;) 


 

En s'middags storten de meiden in.... en Dustin ook! Na een druk weekend met Sinterklaas en visite, moet iedereen even bijkomen...


 

Aan het eind van de middag brengen we nog een bezoekje aan de kringloop. Af en toe gaan we er eens naar toe... we zoeken eigenlijk nog een low budget kastje voor de tv (of een dressoir) Maar deze keer slagen we niet. De meiden vermaken zich als "belteam" ;) 


Dinsdag haal ik de meiden op bij het kdv en word ik bedolven onder de kusjes <3 (Ik zit hier dus ergens onder verstopt) ;) 


 

Woensdag is Thijs s'middags thuis. Ik merkte de laatste dagen al dat hij flink moe is. Hij valt bijna in slaap als ik hem dinsdagmiddag naar school breng en zwemles is ook vermoeiend... dus ik besluit er een rustige middag van te maken. We knutselen wat en maken oa emoticons met strijkkralen... kun je raden welke? ;)


 

Donderdag heb ik nog een verjaardagsverrassing voor Dustin. Mijn vader staat opeens voor de deur (om op de meiden te passen) en we gaan samen op pad. Hij vindt het maar niks zo'n verrassing, haha! Maar opeens komt er een Maserati granturismo S aangereden en mag hij daar in rijden...hij vindt het geweldig! (gelukkig maar...)


ik heb ook meegereden en wat een geweldige auto zeg! Ik ben best wel een autofan... Met gas geven wordt je helemaal in de stoel gedrukt, wat een power! Het was een cadeau voor Dustin, maar ik heb ook genoten ;) 


 

S'middags gaan we nog even naar de bieb. We lenen wat nieuwe boeken voor de kinderen en er wordt uiteraard al een stukje gelezen... 


 

Het weekend is rustig. Zaterdag ben ik alleen met de kinderen. Van s'ochtends als Dustin gaat werken tot aan bedtijd, want Dustin heeft een uitje met zijn werk. We maken er een leuke dag van, maar ik heb weinig tijd om foto's te maken... 


De komende week wordt weer een drukke week. De agenda staat vol met een dagje weg, een APK keuring voor de auto, oudergesprek bij Thijs op school, een heuse fotoshoot en we vieren Sinterklaas! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow