Naar de kerstmarkt!

 

 

Vooral Dustin is een groot fan van kerst, ik vind het ook altijd leuk! De aanloop er naartoe, de gezelligheid en de herinneringen die gemaakt worden. En ik weet het; Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar kerst kom je al overal tegen. De kerstversiering hangt al in het winkelcentrum en de kerstmarkten bij de tuincentra kun je ook al bezoeken.


Het lijkt wel alsof het allemaal ieder jaar groter wordt, maar hoewel ik dat bij sommige dingen irritant kan vinden, vind ik dat bij de kerst helemaal niet. Ik kan niet wachten totdat we hier "echte" kerstmarkten hebben zoals in Duitsland met gluhwein en warme chocolademelk ;) 


Hoewel we natuurlijk ook Sinterklaas vieren, genieten we nu alvast van de kerstmarkten bij de verschillende tuincentra. Ze zijn vaak mooi aangekleed en met de kinderen is het een leuk uitje. Vorige week zondag gingen we naar de eerste... Kijk je mee?!Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow