De afgelopen dagen...

 

In de vlogs van die de afgelopen dagen online kwamen, gebeurde er weer meer dan genoeg, ik zet ze vandaag even voor jullie op een rij. Als je ze nog niet hebt gezien, kijk dan gezellig mee! 


Vrijdag had ik een rustige werkdag. Ik ging samen met Thijs de meiden halen en oeps...de deur ging dicht voordat ik de sleutel had gepakt! Nou hebben er gelukkig een aantal mensen een reservesleutel van ons, maar die waren er allemaal niet! (zul je altijd zien...) Gelukkig liep het goed af... 


 

Zaterdag was het tijd voor Sint Maarten. Alle drie de kinderen verheugden zich er al een tijdje op. Ze hadden op school en het kdv lampions geknutseld en liedjes geoefend. Sofie bleek toch een beetje ziek te zijn, maar gelukkig kon ze utieindelijk toch mee! 


 

En toen was het zondag. Een dag waarop we even lekker rustig aan deden. Totdat de camera omviel... nog een keer oeps! De vlogcamera was al een keer gevallen, maar deze keer was het scherm echt kapot...en de lens zat helemaal los! We sloten de zondag dus af met een tripje naar de mediamarkt... 


 

En nu ben je dan bijna weer helemaal bij met de vlogs... vandaag staat er weer een nieuwe online, met een zielig ziek meisje :( Helaas zullen de komende dagen ook in het teken staan van ziek zijn, want we kwamen allemaal aan de beurt! Gelukkig lopen de vlogs een weekje achter en gaat het inmiddels weer goed ;) Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow