Appelflappen bakken met de kinderen!

 

Zoals ik afgelopen weekend al schreef; in de herfst is het heerlijk om te bakken met de kinderen.(In andere seizoenen ook, maar nu zijn er ook lekkere herfstbaksels te maken) ;) En zondag is daar de perfecte dag voor! Vorige week zondag deden we dat dus ook en maakten we appelflappen, makkelijk en snel, ideaal met de kinderen! Kijk je mee naar de vlog?!Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow