8 repen Delicata chocolade proeven met Thijs!

 

Wat zijn wij toch ontzettende bofkonten! Onlangs zijn er heel veel nieuwe smaken uitgebracht van de Delicata chocolade bij de Albert Heijn, je hebt nu keus uit meer dan 30 smaken! En hoewel ik onlangs al mocht proeven in de fabriek, kregen we ook nog eens een doos vol chocoladerepen opgestuurd. 


Voor een echte chocoholic zoals ik is dat natuurlijk geweldig. Het pakketje werd hier dan ook vol enthousiasme ontvangen, zelfs door de kinderen, want die zijn ook dol op chocolade (Van wie zouden ze dat hebben?!) :D 


In ons pakket zaten hele "normale" smaken zoals melkchocolade en witte chocolade crispy (met gepofte rijst) maar we kregen ook hele bijzondere smaken, zoals een reep met stroopwafel (zwaar favoriet hier in huis!) en zelfs een met rode curry en kokos.


We besloten om ze gewoon allemaal te gaan proeven voor een nieuwe video en het zal jullie niet verbazen, maar Thijs wilde dolgraag meehelpen ;) Kijk je mee naar onze bevindingen?! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow