Weekmenu! Taco's, Nasi en falafel!

 

Ons weekmenu zag er weer lekker gevarieerd uit. Ik kan steeds meer mijn draai vinden in het veganistische eten, over 1,5 week is die ene maand alweer voorbij! Hoewel ik had verwacht dat ik voor mijzelf apart zou moeten koken, kan ik bij veel gerechten gewoon mee eten, dat betekent ook weer dat de rest van het gezin nog minder vlees eet dan "normaal" maar dat is eigenlijk prima, kijk je mee?! 


Vrijdag maakte ik brocolli soep. We zijn gek op soep en ik vind het helemaal heerlijk als het herfst is en de regen tegen de ruiten slaat ;) 


Op zaterdag aten mijn ouders gezellig mee. We aten taco's met heel veel groenten. Niemand miste het vlees volgens mij. Met rauwkost en zelfgemaakte guacamole was het helemaal compleet. 


Op zondag gingen we naar een verjaardag. Ik had verwacht om daar niet veganistisch te kunnen eten, je weet immers niet wat je voorgeschoteld krijgt. Maar er werd friet gehaald! Dus dat at ik met ketchup, lekker!! 


Op maandag was het tijd om wat restjes op te maken. Ik nam weer een taco en de kinderen aten pasta. 


Op dinsdag maakte ik een hele pan nasi. Een beetje kaal zo zonder vlees, maar we aten er komkommer, satesaus en kroepoek bij, dus het vulde prima. We eten de laatste tijd steeds minder 2 dagen na elkaar hetzelfde, omdat de kinderen echt super goed eten, we houden weinig over! 


Op woensdag aten we aardappels, groenten en "vlees" en daar kan ik dus ook geen mee mee eten. Aardappeltjes uit de oven met sperziebonen en voor mij falafel balletjes, helemaal goed! De kinderen en Dustin hadden een worstje erbij. 


En zo aten we weer lekker! Ik maakte alweer een weekmenu voor de komende week met oa hutspot, "kip" kerrie en ik heb dinsdag een etentje. Of dat helemaal veganistisch wordt... dat zie je volgende week! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow