Uitwaaien op het strand!

 

Ik ben dol op het strand, afgelopen zomer zijn we helaas helemaal niet zo vaak geweest, maar als het even kan, dan vind ik het heerlijk! In de herfst is het strand dan weer erg geschikt om lekker uit te waaien en dat deden wij vorig weekend ;) Het waaide wel heel erg hard, maar leuk was het zeker! Kijk je mee naar de vlog?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow