Onze week; nieuwe banken en op bezoek bij Albert Heijn!

 


We hadden vorige week een mooie week. We kochten zomaar 2 nieuwe banken, genoten van de zon en ik ging op bezoek bij Albert Heijn, kijk je mee?!


Maandagochtend gingen Dustin en ik op zoek naar banken. Onze bank is inmiddels 9 jaar oud en door de lichte kleur zitten er helaas vlekken in die er niet meer uit gaan. We wilden ook graag 2 banken, omdat ons gezin nu is uitgebreid ;) De winkel waar we heen gingen, daar slaagden we niet, maar we liepen een andere winkel in en daar slaagden we wel! Dit is 1 van de banken, er komt alleen een hele andere stof op... nog even geduld, want de levertijd bedraagd 8-12 weken. We wachten rustig af!


Dinsdag kwam ik deze tegen bij de Hema, een chocoladeletter met karamel en zeezout, het blijft een heerlijke combinatie! Ik heb hem uiteraard niet meegenomen ivm de veganistische maand, maar hij lijkt me wel heel lekker! ;) 


Woensdag begon grijs, maar de zon brak heerlijk door. Thijs en ik gingen naar Oud Valkeveen en genoten van de zon. 


En woensdagavond genoot ik van deze capuccino op de bank. Met sojamelk, mijn nieuwe favoriet! 


Donderdag was het weer tijd voor een heel leuk persevent. Ik was uitgenodigd om een kijkje te nemen bij Albert Heijn. We keken in de fabriek van Perla en Delicata. En we mochten onder andere heel veel chocolade proeven, lekker!!


En daar hadden ze ook heelijke koffie, met havermelk! 


En ik kreeg ook nog eens een hele doos chocolade mee naar huis (hou mijn YouTube kanaal in de gaten voor een nieuwe winactie) ;) En de doos werd ingepikt door onze tijger ;)


 

Zaterdagochtend zocht ik wat kleding uit die ik gekregen had, Sara hielp mij graag mee <3


 

En daarna haalden we de stempelstiften uit de kast, lekker knutselen! 


En zondag sloten we de week heerlijk relax af met een verjaardag bij familie. Toen we thuis kwamen, lag Tijger al heerlijk te slapen ;) 


Het was dus weer een bijzondere en leuke week! De komende week staan er weer wat leuke dingen op het programma, de foto's zie je volgende week dinsdag weer! :) 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow