Onze week; herfstvakantie!

 

Vorige week had Thijs herfstvakantie en we maakten er een hele leuke week van. Met een uitstapje naar de bios, vliegtuigen spotten en we gingen voor de eerste keer "echt" uit eten met ons gezin. Kijk je mee?! :) 


Op dinsdag gaan Dustin en Thijs samen naar de bios. Dus heeft een paar dagen vrij genomen, dus ze gaan samen op pad. Thijs heeft wel gewoon zwemles, dus we brengen hem daar naartoe en gaan dan samen naar de Hema voor een 4 uurtje, erg lekker en leuk!


 

Woensdag ga ik met de mannen mee op pad, we gaan vliegtuigen spotten en zien er aardig wat! Machtig mooi om te zien, het bracht herinneringen voor mij terug (ik wilde vroeger altijd stewardess worden) ;) 


 

En daarna reden we terug langs de Ikea en besloten we om daar iets te gaan lunchen. Thijs moest even wat werk doen ;) Maar daarna konden we weer door! Het was trouwens enorm druk bij de Ikea, maar het mocht de pret zeker niet drukken. 


 

Donderdag besluiten we om nog even naar Oud Valkeveen te gaan, voor de laatste keer want het park is nu dicht voor de winter. Onze prinses Sara vond de koets weer mooi ;) 


 

En de gekke prinses was ook mee, haha! ;) 


 

Omdat het toch de laatste keer is, besluiten we om pannenkoeken te gaan eten bij het pannenkoeken restaurant naast het park! Het was hartstikke leuk en Sara was onder de indruk van de stoom uit de poedersuiker :D We bedachten later dat dit eigenlijk de eerste keer was dat we met ons gezin uit eten zijn geweest (de Ikea niet meegeteld, haha) maar het was dus erg geslaagd! 


 

Op vrijdag heb ik nog een dagje samen met Thijs. We doen rustig aan, want ik moet ook nog werken. S'middags gaan we een stuk fietsen, want het is heerlijk weer! Onderweg komen we een vader en zoon tegen die aan het vissen zijn. Thijs vraagt heel netjes of hij mag kijken en dat mocht, hij mocht daarna zelfs zelf even vissen en hij ving er ook nog 1! Super leuk en wat was hij trots! 


 

Zaterdag is mijn moeder jarig, dus ik ga met de kinderen naar mijn ouders. We eten taart en de kinderen spelen ook nog lekker buiten, al is het wel koud en nat.... de mooie staartjes zijn in ieder geval snel weer uit hun haar ;) 


En zondag doen we nog rustig aan. De wintertijd gaat in, dus ik was heel benieuwd hoe laat de kinderen wakker zouden worden. We brengen ze zaterdag wat later naar bed en dat werkt! Ze worden tussen 7.30u en 8.00u (wintertijd!) allemaal wakker, heerlijk! We starten rustig op met een ontbijtje en folders kijken met een kopje thee (dat vind ik heerlijk om te doen op zondag) Daarna knuffel ik met Sara en dommel ik nog een beetje in ;) oeps! 


We hadden dus een heerlijke herfstvakantie. Het was heel fijn dat Dustin nog wat dagen vrij was, waardoor we ook veel leuke dingen met Thijs hebben kunnen doen. Ik vind het best gek dat school nu weer begint en we richting de kerstvakantie gaan, bizar toch! Maar dat betekent ook dat er een hele gezellige tijd aan komt, super! De komende week verwachten we onze nieuwe banken en ga ik alvast beginnen met wat voorbereidingen voor de verjaardag van Dustin (hij is half November jarig) De foto's zie je volgende week dinsdag weer! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow