Onze week; glasbak, naar de action en het bos in!

 


Vorige week was een rustig weekje. Na een druk weekend, kwamen we eerst maar even bij. Thijs was een extra dagje vrij ivm de staking en ook die dag gebruikten we om even lekker rustig aan te doen, volgens mij was iedereen daar wel aan toe. Wat we allemaal deden laat ik je vandaag zien ;) 


 

Op maandag zijn de meiden lekker thuis. Thijs gaat weer naar school en wij rommelen in huis. Ze gaan ook nog even met opa naar de glasbak, is al het glas ook meteen weg ;) 


Dinsdag ga ik met Thijs mee naar zwemles en doe ik wat boodschapjes. Ik had bij de Action een veel te klein hemd voor Thijs gekocht, dus die ruilde ik. Voor mijzelf had ik een hemdje waar een gaatje in zat, dus die ging ook terug. Natuurlijk liep ik nog even door de winkel en ging ik niet met lege handen naar huis ;) Ik haalde nog pietenpakjes voor de kinderen, strooigoed (kon ik niet laten liggen, oeps!) en nootjes voor de granola. 


Op woensdag kwam deze bestelling binnen. Mijn eerste bestelling bij Aliexpress Iedereen is er lyrisch over en ik inmiddels ook. Ik zal zeker geen dozen vol onzin bestellen, want; niet nodig, maar dingen die nodig zijn koop ik er nu wel. De meiden kregen al heel veel complimenten over hun laarsjes ;)


De kat deed ook lekker rustig aan ;) 


De meiden kunnen zo leuk samen spelen, hier nemen ze ons in de maling, want ze gingen allebei "slapen" op de bank ;) 


Vrijdag bakte ik weer een brood. Ik ben veel zelf aan het bakken deze maand! Helaas woog ik het zout niet af en bleek er dus te weinig in te zitten... dan krijg je een mwah brood van, niet echt lekker dus! 


Zaterdag besloten Dustin en ik er een spelletjesavond van te maken. Ik zei nog tegen hem; vroeger gingen we stappen tot 6u s'ochtends... tijden veranderen he?! ;) Maar dit was net zo leuk hoor, ik won ook heel vaak, dus dat scheelt... haha! 


Zondag... s'ochtends slaap ik lekker uit en verf ik mijn haar. S'middags gaan we lekker het bos in. 


 

Wat een boef he?! En wat wordt hij groot!!! <3


 

En de meiden waren natuurlijk ook mee, met hun eigen buggy. Sara wilde niet op de foto, maar Sofie wel heel graag <3


Onze week was dus rustig, maar ook lekker genieten. Lekker naar buiten en lekker knus binnen. De komende week is ook niet zo druk, we genieten daar nog maar even van, want voor we het weten zitten we midden in de feestdagen, met alle drukte die daarbij hoort! De foto's zie je volgende week weer :) Maak er een mooie week van!

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow