Onze week; Zon, Nijntje, kapper en uitwaaien!

 

 

Vorige week begon heerlijk! Met een zonnetje, zo'n 23 graden en een halloweenfeest op school bij Thijs. Tot aan zondag, toen we gingen uitwaaien op het strand en het zelfs met onze winterjassen wat koud vonden ;) Kijk je mee?! 


De week begint met een halloweenfeest bij Thijs op school. Voor de kleuters was het apart georganiseerd (niet zo eng natuurlijk) en dat was erg leuk! Thijs wilde meteen toen hij het hoorde als spook gaan en hij had zich er weken op verheugd. Mijn moeder had dit pak gemaakt en hij vond het prachtig! Met 23 graden kwam hij bezweet weer naar buiten, maar het was een geweldige disco geweest!


En na een hele tijd geen stickers te hebben gehaald, haalde Thijs op dinsdag maar liefst 2 stickers bij zwemles! Hij mag ook weer naar een volgend bad. Nog 2 stickers en dan mag hij al afzwemmen! Super goed!


Op woensdagmiddag ging ik met Thijs naar Amsterdam, naar een event van C&A. Nijntje was namelijk jarig, 1 jaar! En dat werd uitgebreid gevierd. Ook werd er een nieuwe collectie gepresenteerd. Hoewel Thijs niet echt meer de nijntje "leeftijd" heeft, vond hij het geweldig en was er ook voor hem heel veel te doen! 


Schminken is een serieuze bezigheid ;) 


En natuurlijk kreeg nijntje een dikke knuffel <3


Donderdag was het tijd om met de meiden naar de kapper te gaan. Na een huilbui van Sara deden ze het hartstikke goed en Sofie vond het heerlijk ;) 


En natuurlijk genoten we ook nog even van het heerlijke weer. S'middags gingen we na school weer naar Oud Valkeveen, misschien wel de laatste keer? Het weer zat in ieder geval mee en de kinderen en wij genoten. 


En toen kreeg ik heuse fanmail! Iemand had een cartoon gemaakt, zo ontzettend leuk! Zie je de chocoladereep in mijn handen? Geweldig he?! 


Zondag besloten we om naar de kust te rijden en lekker uit te waaien. Nou, waaien dat deed het! De meiden vonden het iets te heftig, maar Thijs vond het heerlijk! 


Strand! <3


Sofie loopt zelf en Sara moest geholpen worden ;) 


En we sloten onze wandeling af bij de grote gele M, favoriet natuurlijk! Helemaal toen de kinderen zelf een ijsje mochten "maken" Het smaakte Sara wel ;) 


Dit was dus weer een heerlijke week. De zon was nog lekker warm en de herfst begon ook echt. De komende week heeft Thijs vakantie, dus dan gaan we nog veel leuke dingen doen. De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow