Onze week; De meiden kleuren elkaar onder, een dino in de bieb en ijs!

 


Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw weekoverzicht. De week begon met twee meiden die elkaar met stift hadden onder gekleurd... oeps! En gelukkig was de rest van de week hartstikke leuk ;) Kijk je mee?! 


 

De week begon dus met de meiden die de stiften hadden gevonden. We kregen ze redelijk schoon, maar Sara zat zo erg onder dat zij nog een paar dagen met een groen oog heeft rondgelopen, haha! Op deze foto kun je het nog een beetje zien ;) 


Maandagavond maakte ik voor het eerst zelf wraps, het werden meer een soort flatbreads, maar lekker waren ze zeker! Ik maakte er 8 en ze gingen allemaal schoon op. 


 

Dinsdag ging Dustin met Thijs mee naar zwemles, ik had zelf een etentje aan de andere kant van het land, dus ik moest op tijd weg. Thijs vond het heerlijk dat papa weer een keer mee ging! 


 

Woensdag ging ik met Thijs naar de bibliotheek, die is vlakbij Dustin zijn werk, dus we gingen natuurlijk even gedag zeggen! 


 

In de bilbiotheek waren er allemaal activiteiten ivm de kinderboekenweek. Er stond zelfs een enorme dino, die vond Thijs geweldig, maar ook een beetje spannend ;) 


Thijs is helemaal gek van de rescue bots en de transformers... hij heeft er al heel wat verzameld ;) En de kat vind ze ook wel leuk, haha! 


 

Op zaterdag probeert onze andere kat de aandacht van Thijs te krijgen, zij zijn dikke vrienden samen. En Thijs wordt bedolven onder de kopjes ;) 


 

Zaterdag was ik een dagje samen met de meiden. Het was zulk lekker weer! We gingen naar de speeltuin en we haalden ijsjes bij de supermarkt, roze moesten ze zijn en dat is gelukt, haha! 


 

En Thijs ging logeren bij opa en oma. Zaterdag hielp hij lekker in de tuin! 


 

En snoeien van de tuin... lekker de container aanstampen, dat mag natuurlijk bij opa en oma :D 


 

En s'avonds lekker pizza eten. Met salami en niks anders... dat mag thuis ook niet, haha! 


Zo hadden we een lekker weekje waarbij we in het weekend ook genoten van het mooie weer! De komende week staat er voor Thijs een halloweendisco op de agenda (op school), Hij gaat met mij mee naar een event en heeft hij alleen deze week nog school en daarna alweer herfstvakantie! De foto's zie je volgende week dinsdag weer :) 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow