Chocolade, bioscoopkaartjes, museumkaartjes? Winnen maar!

 

De afgelopen week kwamen er weer een aantal leuke win acties online op mijn YouTube kanaal, en die wilde ik graag nog even met jullie delen. Misschien lees je alleen mijn blog of heb je de video's nog niet gezien? Je kunt nog een paar dagen meedoen. 


Ik ging oa op bezoek bij Albert Heijn, in de fabriek waar ook de chocolade en koffie wordt gemaakt. Ik mocht een mega chocolade pakket weggeven, nou, als mijn volgers net zo dol zijn op chocolade als ik dat ben, dan komt dat vast goed ;) 

 

Daarnaast kreeg ik de vraag of ik het leuk vond om bioscoopkaartjes en museumkaartjes weg te geven voor de kinderfilm Dummie de mummie. Nou, natuurlijk wil ik dat! Wij kregen zelf ook 2 bioscoopkaartjes, dus we gaan de film binnenkort bekijken, maar ik mag 5 bioscoopkaartjes, 5 kaartjes voor het museum van oudheden in Leiden en een aantal boeken weggeven. Leuk om ook in de herfstvakantie te doen! ;) 


 

In de vlogs leg ik uit hoe je mee kunt doen en de winnaars maak ik binnenkort in de vlogs bekend :) Dus zorg ervoor dat je geaboneerd bent en kijk gezellig mee ;) 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow