10 dingen die ik als moeder noooooit zou gaan doen en nu toch doe! ;)

 

De vorige video over het moederschap werd leuk ontvangen! Ik vertelde jullie over de opmerkingen die ik als tweelingmoeder weleens hoor. En deze keer vertel ik je alle dingen die ik echt nooit als moeder zou gaan doen! Maar ik had natuurlijk nog helemaal geen ervaring en inmiddels doe ik al deze dingen wel, ik denk dat deze video heel herkenbaar is ;) Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow