Onze week; veganistisch eten, winterjassen voor de meiden en nazomerweer!

 


We hadden vorige week een heerlijke relaxte week. Ik begon met mijn veganistische maand, mijn zus at onverwachts een avondje mee en we genoten van het zonnige weekend. Helaas werden de meiden toen ook flink verkouden en brachten we Sofie zaterdag en Sara zondag met koorts naar bed, maar na een nachtje slapen ging het bij beiden gelukkig weer goed. Kijk je mee?! 


Ik begon de week goed met een vegan ontbijtje. Granola met soja yoghurt en banaan, inmiddels is het echt mijn favoriete ontbijtje, zo lekker! 


We kochten voor de meiden nieuwe winterjassen. Sara wilde graag even passen en ze was er maar wat blij mee ;) 


Ik bakte gedurende de week 2 keer een lekker broodje, heerlijk! 


Thijs had weer zwemles en deze keer was er een kijkles, zo leuk om even mee te kijken en hij kan het al hartstikke goed! 


Woensdagmiddag was Thijs thuis en bakten we samen veganistische pannenkoekjes, die vielen ook erg in de smaak! 


Op donderdag was het heerlijk weer, dus Thijs naar school en wij lekker naar buiten! 


En ook zaterdag was heerlijk zonnig! We gingen even bij opa en oma langs en de meiden speelden heerlijk in de zandbak. S'middags gingen we nog naar een speeltuin, maar daar bleven we maar heel even. Sofie werd niet lekker (ze bibberde helemaal) dus snel naar huis en op tijd naar bed!


Ik pakte met Thijs was suprise eieren uit en in 1 zaten allemaal tatoeages, die moesten natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden ;) 


Zondagochtend was Sofie weer de oude en het was weer heerlijk weer. We besloten om naar Oud Valkeveen te rijden, gelukkig pas aan het eind van de middag, want het was er ontzettend druk! De kinderen speelden lekker en in de auto op de terugweg werd Sara helemaal warm en koortsig! Dus vandaag mocht zij vroeg naar bed. 


Gelukkig lijkt het nu dus allemaal weer goed te gaan! Ik ben benieuwd wat de week brengt, we hebben een redelijk volle agenda met oa een persevent en een verjaardag van familie, dus we vermaken ons wel! De foto's zie je volgende week dinsdag weer!


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow